22 Mayıs 2017 Pazartesi

Milli Heyecana Ortak Olan Başkan Şirin’e Taraftarlardan Teşekkür




            Turgutlu’da taraftarların sosyal medya üzerinden gelen mesajlarına duyarsız kalmayarak 15. Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda dev ekran kurduran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de taraftarlar ile birlikte Milli coşkuya ortak oldu. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar Başkan Şirin’e jesti karşısında teşekkür ederken, renkli görüntülerin oluştuğu alanda şampiyonlukla taçlanan coşku ikiye katlandı. 

            THY Euroleague Finalinde Fenerbahçe, rakibi Olimpiyakos’u 80-64 yenerek Avrupa Şampiyonu olması tüm Türkiye’de olduğu gibi Turgutlu’da da coşkuyla kutlandı. Maç öncesinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e sosyal medya üzerinde mesaj göndererek maçı dev ekran izlemek istediklerini belirten taraftarın çağrısına Başkan Şirin de duyarsız kalmadı ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’na dev ekran kurdurarak tarafların coşkusuna ortak oldu. Maç sonunda bir çok taraftar Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederken, yine sosyal medya üzerinden “Başkanımız sesimize kulak verdin. Teşekkür ederiz” “Başkanım ortam çok güzel teşekkür ederiz herşey için” “Başkanım sağolsun” “Yaptıklarınız takdire şayan.  Varolun Başkanım, sizinle her daim gurur duyuyoruz” “Turgutlu’nun bu kadar güzel oluşu böyle bir başkana sahip olmasındanmış. Teşekkürler Başkanım, inşallah daha nice seneler başkan olursunuz” Gençfenerbahçeliler olarak sana teşekkür ediyoruz Başkanım” şeklindeki yorumlarıyla Başkan Şirin’e destekleri için teşekkür ettiler.  

“El Ele Omuz Omuza Nice Şampiyonluklara” 

           Taraftarların çağrısı doğrultusunda gerçekleştirdikleri organizasyonun Turgutlu’da ses getirdiğini ve taraftarın coşkusunun şampiyonlukla taçlandığını ifade eden Başkan Şirin, “Özellikle Twitter ve Facebook üzerinden gelen yoğun mesajlar ilçemizde ‘neden olmasın’ diyerek gerçekleştirdiğimiz organizasyonla çok daha anlamlı hale geldi. Bunu Turgutlusporumuz’un şampiyonluk akşamında da yaşamıştık. O gece de Turgutlumuz’da bayram havası yaşamıştık. Dün akşamda Milli Takım temsilcimiz Fenerbahçe’nin Bakstebol’da Avrupa Şampiyonu olmasıyla çifte mutluluk, çifte gurur yaşamaya başladık. Şahsıma teşekkürden ziyade bizleri harekete geçiren heyecanı, coşkusu ve güvenini her daim hissettiren genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizlere keyifli bir gece yaşattığı için de Fenerbahçe Basketbol takımına ve alanı dolduran taraftarlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah sporun her dalında el ele, omuz omuza nice şampiyonluklar yaşayacağız” dedi.