27 Mayıs 2017 Cumartesi

Geleceğin Minik Pehlivanlarına Kıspetleri Başkan Amcalarından




Jeopark Kula Belediye Güreş Takımı’nın küçük pehlivanlarına, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun kıspet hediye etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, güreşe gönül veren Zaferiye Mahalle Muhtarı Murat Yılmaz, Jeopark Kula Belediye Güreş Takımı Antrenörü Mahmut Yıldırım ve talebelerini Jeopark Sentetik sahada ağırlayarak kıspet hediye etti. Spor’un her türlüsüne katkıda bulunduklarını belirten Başkan Tosun, ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerine desteğimiz her zaman devam edecektir dedi.

Kula’da yağlı pehlivan güreşlerinin gelişmesinde ve sürdürülmesinde emekleriyle tanınan Zaferiye Mahalle Muhtarı Murat Yılmaz, “Kula’da yağlı pehlivan güreşini, Jeopark Kula Belediye güreş takımı ile destek olan Başkanımız Hüseyin Tosun’a hediye ettiği kıspetlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, minik pehlivanlara kıspetlerini hediye ettikten sonra, “Kula’da ata güreşimiz yağlı pehlivan güreşlerinin yaygınlaşması ve gelişmesi için belediyemizin imkanları doğrultusunda destek oluyoruz. Bu gün burada her yaştan pehlivana kıspet hediye ettik. İnşallah başarıları ile Kula’mızın adını anadolunun dört bir yanında duyururlar” dedi.