22 Mayıs 2017 Pazartesi

Gençlik Merkezleri Yaz Dönemine Hazır


Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde 2017 yaz dönemi kurs kayıtları başladı. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenler için kayıt süresi 23 Haziran’a kadar devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezleri’nde 2017 yılı yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenlerin 23 Haziran’a kadar Gençlik Merkezlerindeki kurslara kayıt yaptırmaları gerekiyor. El Sanatları kursundan, Halk oyunları kursuna, enstrüman kurslarından, dil kurslarına, sosyal ve spor aktiviteli kurslara kadar birçok alanda eğitim veren merkezler, geniş bir yelpazede kurs seçeneği sunuyor.
23 Haziran Son Kayıt Günü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, 22 Mayıs tarihinde başlayan başvuruların 23 Haziran tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Kayıt için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf ve belediyeden alınacak olan sicil numarasının yeterli olduğunu sözlerine ekledi.