27 Mayıs 2017 Cumartesi

Kula Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet Heyecanı


 

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu 15. dönem mezuniyet törenine katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerin mezuniyet belgesini vererek en mutlu günlerine ortak oldu.

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu 15. Dönem mezuniyet törenine, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Karaayak, Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sedat Çoşkun, öğretim görevlileri, Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Çayır, veliler ve mezuniyet heyecanı taşıyan öğrenciler katıldı. Hayır sever iş adamı Hüseyin Akhan’ın hayırları ile yaptırılan Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet töreninde, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 15. Dönem birincisi Gülşah Alpdündar’a mezuniyet sertifikasını vererek, sembolik Tarihi Kula Evi hediye etti. Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Mehmet Karaayak ve antrenör Mustafa Çayır’ında mezun olan öğrencilere sertifika verdiği tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezuniyet töreninde konuşma yapmak için çıktığı kürsüde öğrencileri tebrik ederek, “Öğretim hayatının sonuna geldiğiniz bu güzel günde, artık kariyerinize odaklanarak yeni şehirler ve insanlar tanıyacaksınız. Siz Kula’da okuduğunuz süre zarfında iyisiyle, kötüsüyle güzel ilçemizi tanıma fırsatı buldunuz. Sizler artık Kula’nın kültür elçilerisiniz. Gittiğiniz yerlerde, Kula’nın turizmini kültürünü tanıtarak, okuduğunuz bu ilçeye katkıda bulunacaksınız. Yaptığı hayırlar ile bu yeni üniversite yerleşkesinin kurulmasında emeği olan Hüseyin Akhan ağabeyimize teşekkür eder, merhume eşi Müşerref Akhan’a rahmet diliyorum” dedi.