27 Mayıs 2017 Cumartesi

BAŞKAN KAYDA, “HOŞ GELDİN ON BİR AYIN SULTANI.”




Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyen Başkan Kayda, “Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini bir kez daha yaşıyoruz. Tüm Salihlili hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, dayanışma ve paylaşma ruhunun artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Müslümanlar tarafından büyük bir özlemle beklenen bu ayın manevi coşkusunun Salihli’den başlayarak tüm İslam aleminde yaşandığını belirten Başkan Kayda, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Manevi hazzın zirveye ulaştığı bu müstesna günlerde paylaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde ailemizde, yakın çevremizde kuracağımız iftar sofralarının bereketi daim olsun. Yuvalarımız sahur sofralarıyla şenlensin. Yüce Allah sağlıklı olanlara bu ayda oruç tutmayı nasip etsin, hastalara şifa ve dertlilere deva versin.

Salihli Belediyesi olarak ramazan ayına tüm birimlerimizle hazırız. Ramazandan önce bütün camilerimizin temizliği ve acil onarımlarını gerçekleştirdik. Kent Meydanı’nda kuracağımız iftar çadırında her gün yüzlerce vatandaşımızla bir arada iftar yapacağız. Ayrıca belediye olarak düzenleyeceğimiz Ramazan programlarında sema gösterilerinden tasavvuf müziğine, karagözünden orta oyununa, çocuklar için sürpriz yarışmalardan çeşitli ikramlarına kadar her şeyi hazırladık. Bütün hemşerilerimi iftar çadırımıza ve geleneksel ramazan eğlencelerine davet ediyorum.

Tüm Salihlili hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, dayanışma ve paylaşma ruhunun artarak devam etmesini diliyorum. Rabbim neşe içinde, sağlık içinde ramazan ayını idrak etmeyi nasip etsin.

Ramazan sevincini gönüllerimizde sevdiklerimizle birlikte yaşatsın.”