23 Mayıs 2017 Salı

Turgutlu Yunusdere Camii Dualarla Hizmete Açıldı


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, restore edilen ve Turgutlu Belediyesi’nin de büyük destek verdiği Yunusdere Camii’nin açılış törenine katıldı. Yunusdere Camii’nin, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde kapılarını cami cemaatine açmış olmasının manevi hazzını yaşadıklarını söyleyen Başkan Şirin, camide yapılacak ibadetlerin Yüce Allah katında kabulünü diledi.

Turgutlu Belediyesi, ilçe halkının takdirle karşıladığı cami hizmetleri kapsamında bu kez Yunusdere Camii’ni mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Turgutlu Belediyesi’ne camii restorasyonunda büyük paydaş olan hayırsever Aziz Çelikoğlu, Mehmet Gelen, Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç da açılış töreninde yer aldı. Açılış Törenini Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç, Hayırsever Aziz Çelikoğlu, Mehmet Gelen, Mahalle Muhtarı Necati Yaşar, hayırsever aileleri ve mahalle sakinleri gerçekleştirdi.

Mahalle Sakinlerimize Hayırlı Olsun”
Yenilenen yüzüyle hizmete açtıkları Yunusdere Camii’nin mahalle halkına ve cami cemaatine hayırlı olmasını temenni eden Başkan Şirin, “Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin uzun süre üzerinde titizlikle çalıştığı Yunusdere Camii’nin açılışını hayırlısıyla gerçekleştiriyoruz. Yunusdere Camii’nin iç ve dış boyalarını tamamlayarak, dış çevresinde çevre düzenleme çalışmaları yapmıştık. Yıllardır beraber paydaş olduğumuz ve desteklerini gördüğüm değerli büyüğüm hayırseverimiz Aziz Çelikoğlu ve Mehmet Gelen kardeşimizle beraber açılışı törenini gerçekleştirdiğimiz Yunusdere Camii mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Camii restoresinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Hayırsever ve Muhtardan Başkan’a Teşekkür”
Hayırsever Mehmet Gelen ise, “Belediye Başkanımız’ı çok seviyoruz. Yıllardır beraber dostluğumuzu sürdürdüğümüz Sayın Başkanım ile ortak hayırlara vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Gönlünün zenginliği ve merhametiyle tanınan Başkanımız’ı Allah başımızdan eksik etmesin. Camii’nin yapımında emeği geçen Turgutlu Belediyesi ekibi ve başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Mahalle Muhtarı Yaşar da, “Başkanımız’a mahallemiz için ne istediysek yerine getirdi. Bizleri kırmayıp açılışımıza gelen değerli Başkanımız’a destekleri ve hizmetleri için mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.