30 Mayıs 2017 Salı

MUHTAR EFE: “CENGİZ BAŞKANIMIZA HELAL OLSUN”


MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Çeşneli Mahallesi’nde başladığı menfez imalatı ile yol geçişindeki sıkıntılara ve tarım arazilerinin zarar görmesine son veriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar ile vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir’in Çeşneli Mahallesi’nde taşkınlara sebebiyet veren noktaya menfez inşası başladı. Menfezin yanı sıra 2 ayrı noktaya da çakıl birikmesini önlemek için 15 ve 18 metrelik su alma yapısı kurulacak. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda yoldan geçemeyen vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Aynı zamanda civarda tarım arazileri bulunan mahalle sakinlerinin ürünleri de zarar görmeyecek.

Bir dilekçe verdim. Anında cevap geldi”
Çeşneli Mahalle Muhtarı Adem Efe, yapılan çalışma ile ilgili çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Gerçekten çok büyük bir çalışma. Cengiz Başkanımıza helal olsun. Koca Manisa’ya yetişiyor Başkanımız. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bir dilekçe verdim. Anında cevap geldi. Allah razı olsun. Yapılamaz denilen yapılıyor” dedi.