12 Haziran 2017 Pazartesi

Büyükşehir, Bayan Voleybol takımında Deniz Şurgun ile Yola Devam


MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, geçtiğimiz sezonun başarılı orta oyuncusu Deniz Şurgun’la yola devam kararı aldı. Yeşil beyazlı ekiple devam ettiği için mutlu olduğunu belirten Şurgun, 2017-2018 sezonunda tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk imzayı Deniz Şurgun’a attırdı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kendisini 1 yıl daha Manisa Büyükşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzalayan başarılı oyuncu Deniz Şurgun, kulübünde kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Geride kalan sezonda play-off yarı finallerden döndüklerini ve Sultanlar Ligi hedefine ulaşamadıklarını hatırlatan Şurgun, 2017-2018 sezonunda tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Deniz Şurgun Kimdir?
1988 doğumlu Deniz Şurgun, 1.82 boyunda. Voleybola Antalya Koleji’nde başlayan oyuncu daha sonra Eczacıbaşı, Yeşilyurt, Kocaeli Belediyesi, Beylikdüzü, Çerkezköy Spor, Arkas Spor, İdman Ocağı, Salihli Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor formaları da giymişti.