12 Haziran 2017 Pazartesi

GÖRDES ‘DELİÇOBAN, BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ!


MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne yaptığı yatırımlara yenilerini ekleyerek mahalledeki derede yapılan 160 adetlik menfez imalatında sona geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelinde olduğu gibi Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’ndeki hizmetlerine de ara vermeden devam ediyor. Mahallenin altyapı sıkıntılarını bir bir çözüme kavuşturan MASKİ, şimdi de dere ıslah çalışması yaparak mahalledeki dere taşkınları için önlem alıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bölgeye 160 adet menfez yerleştirilerek, suyun sağlıklı şekilde akışı sağlanacak.

Cengiz Başkanımız Ağrı Dağı kadar güçlü”
Mahalle sakini Hulusi Aybey, “Bizim Cengiz Başkanımız Ağrı Dağı kadar güçlü, kuvvetli ve başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanı. Mahallelerimizin altyapıları, yolları hep yapıldı. Gazetelerde de Manisa Büyükşehir’in bütçesinin diğer 30 Büyükşehir içerisinde önde olduğunu okudum. Ben siyasi olarak farklı bir görüşe mensup olmama rağmen Cengiz Başkanımı sonuna kadar destekliyorum. Bu çalışmalar, mahallemizden şehre göçü engelledi”

Nazım Erdem, “Mahallemize son 5-6 aydır yapılan hizmetler çok güzel. Arıtmadan sondaja kadar, altyapı hatlarımıza kadar hepsinden çok çok memnunuz. Allah yapandan, yaptırandan razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Deliçoban kurulduğundan beri böyle hizmet görmedi. Ne eksiğimiz varsa giderdiler”

Muhammer Şasi, “Altyapımız çok güzel oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Böyle hizmet gelmedi daha önce hiç köyümüze. Deliçoban köyü olarak Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz”

Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, “Mahallemizin altyapı çalışmaları tamamlandı. İçme suyu arıtma tesisimiz de faaliyete alındı. Sondajımız çakıldı; şuan sadece pompa montajı işi kaldı. Deremizin ıslahı da yapılıyor. Çalışmalardan çok çok memnunuz. Cengiz Başkanımızdan ve MASKİ’den Allah razı olsun. Çalışmalarının devamını diliyoruz. Mahalle sakilerimiz de yapılan bu hizmetlerden dolayı çok mutlular”