20 Haziran 2017 Salı

Başkan Ergün, “Rahmet ve mağfiret kapıları ardına kadar açık”


MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 21 Haziran Çarşamba günü idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kadir Gecesinin Manisa’ya, ülkemize ve İslam alemine huzur getirmesini dileyen Başkan Ergün, “Bu mübarek gecede rahmet ve mağfiret kapıları ardına kadar açık. Cenab-ı Hakk dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin” dedi.

İslam alemi, Ramazan ayının en önemli gecelerinden olan Kadir Gecesi’ni 21 Haziran Salı günü idrak edecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yayınladığı mesajla Manisalıların, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşırken, bu mübarek ayın en kutsal gecelerinden olan Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmamızın heyecanını yaşıyoruz. Bizleri bu günlere ulaştıran Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Cenab-ı Allah’ın ayeti kerimeyle “Bin aydan daha hayırlı” olarak insanlığa müjdelediği bu mübarek gecede, rahmet ve mağfiret kapıları ardına kadar açık olacak” dedi.

İslam alemine huzurun ve mutluluğun hakim olması için dua edeceğiz”

Müslümanların kardeş olduğu gerçeğini hatırlayarak bu kutsal gecenin idrak edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ergün, “Bu mübarek gecede, kan ve gözyaşı içinde olan Ortadoğu’daki Müslüman kardeşlerimizin acılarının son bulması, tüm İslam alemine huzurun ve mutluluğun hakim olması için dua edeceğiz. Bu duygularla mübarek Kadir Gecesi’nin Manisa’mıza, ülkemize ve Türk-İslam alemine sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Cenab-ı Hakk, dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin” ifadelerine yer verdi.