25 Haziran 2017 Pazar

Turgutlu MHP’den, Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı




Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilat Başkanı Orhan SAYAR, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Sayar yayımladığı mesajında; “Uğrunda on binlerce can verdiğimiz bu topraklar, bir birine düşman insanların ülkesi haline getirilmeye çalışılmaktadır. Aziz milletimizin bir olmaya en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerde iliklerimize kadar giren Hain FETÖ, Sınırlarımızda sırtımızdan hançerlemek için pusu kurmuş, PKK, DEAŞ terör örgütünün ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar aziz milletimizin malumudur.”Dedi.  

Başkan Sayar mesajının devamında; “11 Ay’ın Sultanı Ramazan-ı Şerifi idrak etmenin huzuru, oruç ve ibadetlerimizin hediyesi olan, Ramazan Bayramına ulaşırken, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.  

Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramının; Tüm İslam Aleminin, Yüce Necip Türk Milletimizin ve çok Kıymetli Manisalı, Turgutlulu hemşerilerimizin hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini diler, Vatanımıza, Aziz Milletimize, dirlik ve birlik getirmesini temenni eder, Şahsım ve Teşkilatım adına Mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar, esenlikler dilerim.” Dedi.