13 Haziran 2017 Salı

MASKİ’DEN SU KESİNTİLERİNE ALTERNATİF ÇÖZÜM




MASKİ Genel Müdürlüğü, araç filosunu kazandırdığı 3 adet içmesuyu tankeri ile olası su kesintilerinde veya sondajlardaki suyun kuruması durumunda vatandaşlara içme suyu temin edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların içme suyu sıkıntısı yaşamaması adına tedbir almaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Akhisar ile Salihli bölge şube müdürlüklerinde kullanılmak üzere iki adet 8 bin litre ve Manisa merkezde kullanılmak üzere bir adet 13 bin litrelik içmesuyu tankeri alımı gerçekleştirdi. MASKİ, araç filosuna kazandırdığı su tankerleri sayesinde yaşanabilecek su kesintilerinde veya sondajların kuruması durumunda vatandaşlara hızlı ve sağlıklı bir şekilde içme suyu temin edecek. 

“Vatandaşlarımızı susuz bırakmamak için çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yaşanabilecek su kesintilerinde veya sondajların kuruması durumunda vatandaşları susuz bırakmamak adına yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aslay, “Vatandaşlarımızı su kesintilerinden dolayı mağdur etmemek için alternatif çözümler üretiyoruz. Çoğu zaman elektrik kesintisi nedeniyle su kesintileri meydana geliyor. Sondajlardaki suların bittiği durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Bu nedenle filomuza 3 adet içme suyu taşıma tankerinin alımını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.