10 Haziran 2017 Cumartesi

Harmanyakan Kesiği Değişiyor!


 

Kula Belediyesi, Kula’nın daha önce hizmet ile tanışmayan yerlerine yatırım yapmaya devam ediyor. Harmanyakan Kesiği Mevkisi’nde yapılan değişikler mahalle sakinlerini memnun ediyor.

Kula Belediyesi, Akgün Mahallesi’nde yer alan Harmanyakan Kesiği Mevkisi’nde hizmetlerine devam ediyor. 30 yıldır açılamayan yolu, yüzlerce kamyon hafriyatla dolduran Kula Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kısa süre içerisinde asfaltı tamamlanacak yolda çalışmalarına devam ediyor. Yörük Hasanların Halil Ağa Sokak ile yeni açılan yolun kesiştiği yerde tehlike oluşturan metruk bina, ev sahibi Onbaşı ailesinden izin alınarak, belediye ekiplerince yıkım çalışmaları başlatıldı. Metruk binanın yıkılması ile yeni açılacak yol ile sokak bağlantısı genişletilerek kazaların önüne geçilecek. Onbaşı; “Başkan Tosun, Verdiği Sözleri Tutuyor” Yörük Hasanların Halil Ağa Sokağın yeni açılan yola bağlandığı noktada yolun genişlemesine katkı sağlayan Süleyman Onbaşı yeni açılan yolun hayırlı olmasını dileyerek, “ Bugüne kadar gelmiş geçmiş Başkanların içinde söz verilip yapılmayan, düşünülüp yapılamayan veya yarım kalan işleri Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun yapıyor. Başkanımız, memleketimiz için eşi bulunmaz bir kaptan. Allah kendisine uzun ömürler versin, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın el değmedik, hizmetle tanışmadık bir yerinin kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Kula’nın 60 mahallesi’de bizim için birdir. Kula’ya bağlı mahallelerde yaptığımız çalışmalar ile birlikte merkez mahallelerde de çalışmalarımız devam ediyor. Harmanyakan Kesiği’nde yıllardır açılamayan bir yolu ekiplerimizin çalışmaları sonucu açıldı. Bu geniş yolun açılması, beraberinde kazalarında önünü açabileceği için, Yörük Hasanların Halilağa Sokak bağlantısını genişletmek istedik. Süleyman ve Sait Onbaşı Ağabeylerim sağolsun, kullanılmayan evi yıktırarak kavşak noktasını genişletmemizi sağladı. Süleyman ve Sait Ağabeylerime Teşekkür ederim” dedi.