12 Haziran 2017 Pazartesi

Kulalı Minikler, Karne Hediyelerini Başkan Amcalarından Aldı


2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın bitmesi ile karne heyecanı yaşayan öğrencilere, karne hediyesi Başkan Amcaları’ndan. Yunus Emre Kültür Merkezi Oyun Salon’unda karneleri ile gelen öğrencilere Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, karne hediyesi olarak hediye jeton dağıttı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, karne heyecanı yaşayan öğrencilere hediye dağıttı. 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle hem tüm yılın yorgunluğunu atacakları hemde eğlenebilecekleri oyun salonunda hediye jetonlarını alan öğrenciler, oyun guruplarında oynayarak eğlendiler. Yunus Emre Kültür Merkezi Düğün Salonu fuaye alanına yeni kurulan oyuncak gurupları ile çocukların eğlenebileceği bir alan kazandıran Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, karne heyecanı yaşayan Kulalı öğrencileri karneleri ile birlikte, 13 Haziran’a kadar eğlenceye davet etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, okulların kapanması ile karneleri Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kurulan oyun salonuna getiren öğrencileri tek tek tebrik ederek hediyelerini verdi. Başkan Tosun, geleceğin mimarları çocukların önemini belirterek, “Tüm bir yılın yorgunluğuyla okulların tatile girmesi, öğrencilere vakit geçirebilecekleri sosyal alanların ihtiyacını doğuyor. Bizde her sene olduğu gibi bu tatilde yaz okullarını faaliyete geçiriyoruz. Bunun yanında yeni kurduğumuz oyun salonunda gençlerimiz zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlayarak, belediyemizin denetlediği güvenli ve sağlıklı salonumuzda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. Çocuklarımız bizim herşehimiz” dedi.