12 Haziran 2017 Pazartesi

MASKİ’DEN KESİNTİSİZ SU İÇİN 130 ADET DALGIÇ POMPA


MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz aylarında arızalardan kaynaklı su kesintilerini önlemek için 130 adet dalgıç pompa alımı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde su sıkıntısı yaşanmaması adına çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, açılan sondajlarda ve mekanik ömrünü tamamlayan dalgıç motorları yenileme çalışmaları kapsamında muhtelif tonajlarda 76 adet paslanmaz fanlı ve 54 adet noril fanlı olmak üzere 130 adet dalgıç pompa alımını gerçekleştirdi. MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Gürhan Koçi ve MASKİ teknik personeli pompaların alındığı firmada incelemelerde bulundu.

Teknik personelimiz test ve imalat işlemlerini yakından takip ediyor”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, yaz aylarında yaşanabilecek su sıkıntılarının önüne geçmek için il genelindeki çalışmaların devam ettiği belirtti. Aslay, ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde yaz aylarında yaşanabilecek su sıkıntılarının önüne geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut sondajların arızalarında, yeni açılan içme suyu sondajlarında ve acil durumlarda kullanılmak üzere muhtelif tonajlarda 130 adet dalgıç pompa alımını gerçekleştirdik. Teknik personelimiz dalgıç pompa alım ihalesini alan firmada incelemelerde bulunarak pompaların test işlemlerine ve imalatlarını yakından takip etti. Şehrimiz için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.