25 Haziran 2017 Pazar

Turgutlu Protokolü Bayramda Biraraya Geldi



       Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Orta Park’ta düzenlenen genel bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı. 

      Turgutlu protokolü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nın 1.ci gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Orta Park Kafeterya'da düzenlenen bayramlaşma törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan,Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendağ, siyasi parti ilçe başkanları,daire müdürleri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 

Huzurevi’ne Bayram Geldi

      Orta Park Kafeterya’da gerçekleştirilen törende Başkan Şirin, tüm Turgutlu halkının bayramını kutlayarak aileleriye birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini temmenni etti. Orta Parktaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerince yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Turgay Şirin, ellerini tek tek öptüğü huzurevi sakinlerine hayırlı bayramlar diledi. Evlatlarının yolunu gözleyen tüm huzurevi sakinlerine sağlık ve mutlulukla geçen bir ömür diledi. Huzurevi ziyaretinin ardından heyet, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Gaziler ve Şehit Aileleri  Vakfı'nı ziyaret ederek dernek ve vakıf üyeleriyle bayramlaştı.