24 Haziran 2017 Cumartesi

GENEL MÜDÜR COŞKUN, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI




MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak Manisalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ramazan Bayramı’nın sevgi, dostluk ve kardeşliğe vesile olmasını dileyerek, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın sonuna gelerek hep birlikte bayrama erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dostluğun, kardeşliğin ve yardımlaşma duygusunun pekiştiği; kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu bayramların, huzur ve barış ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 

“Su, insanlığın en büyük yaşam kaynağıdır”

Genel Müdür Coşkun mesajına şöyle devam etti: “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v), hadis-i şerifinde belirttiği gibi ‘Akarsuyun kenarında bile olsan, suyu israf etme!’ öğüdünü kendimize rehber edindik. Asırlar sonra bu hadisin önemini çok daha iyi anlıyoruz. Su, insanlığın en büyük yaşam kaynağıdır. Su, paha biçilemez bir mirastır. Bizim de bu mirası bizden sonraki nesillere aktarmak başlıca görevlerimizdendir. Çocuklarımıza daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek bırakmak istiyorsak suyumuza sahip çıkmalı ve onu korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Manisalı vatandaşlarımız ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içinde; terör, acı ve gözyaşı olmayan nice bayramlar yaşamayı umut ederek, ülkemize ve milletimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.