9 Haziran 2017 Cuma

Büyükşehir Belediyespor Yaz Okulları Başlıyor


Çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okullarında 2017 dönemi start alıyor. 20 Haziran tarihinde başlayacak olan kurslarda futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında yüzlerce çocuğa hem spor eğitimi verilecek, hem de onların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlanacak.

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında yaz okulu açan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2017 dönemi kayıtları başladı. Yıl boyunca ev, okul, kurs arasında mekik dokuyan çocukların bilgi ve becerilerini de arttıran yaz okullarında uzman eğitmenler eşliğinde futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verilecek. Çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlayarak sporcu yetiştirmeyi de hedefleyen yaz okulları sayesinde öğrenciler, okul stresini yaz boyunca spor yaparak atacaklar.

Kayıtlar Devam Ediyor
20 Haziran tarihinde başlayacak olan kursların basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında kayıtlar Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nde yapılırken, futbol kurs kayıtları ise Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde yapılıyor. Haftanın 3 günü gerçekleştirilecek olan kurslarda futbola 2005-2012 doğumlular, basketbola 2004-2010 doğumlular, yüzmeye 2003-2013 doğumlular, voleybola da 2000-2011 doğumlu çocuklarımız kayıt yaptırabilecekler.