27 Haziran 2017 Salı

AKÇAY, TURGUTLU MHP’DE BAYRAMLAŞTI


 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay seçim bölgesi olan, Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde bayramın ikinci günü Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Teşkilat Başkanlığının, bayramlaşma programına katılarak, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilat Başkanlığında ki bayramlaşma programına; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Turgutlu ilçe Teşkilat Başkanı Orhan Sayar, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler ilçe Teşkilat Başkanı Şener Özten, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Katırcı, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)23.Dönem Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Hakan Yavuz, Ülkücü İşçiler Derneği Turgutlu Şube Başkanı Ramazan Kılınç, Partililer ve vatandaşlar katıldı.   

Saat:14:00’da başlayan bayramlaşma programında partili ve vatandaşların her biriyle ayrı ayrı tokalaşıp bayramlaşan Başkan Sayar ve Milletvekili Akçay, daha sonra misafirlerle uzun süre sohbetlerde bulundular. 

Bayramlaşma programında bir basın mensubunun Akçay’a Bozkurt işaretiyle ilgili sorusu üzerine; Akçay;  “Bozkurt işaretini siyasi istismar için, Ülkücü ve Milliyetçilere sempatik görünelim diye yapıyorlar, bu asla kabul görmez. Ülkücülerin ve Milliyetçi Hareket Partililerin dışında da zaman zaman insanların “BOZKURT” işareti yapması bize ancak mutluluk, sevinç verir. Birtakım olumsuz faaliyetlerde bulunup da bu işareti yapanları da asla tasvip etmez reddederiz.” şeklinde cevapladı. .