15 Haziran 2017 Perşembe

Alaşehirli Öğrenciler Eğitimlerini Taçlandırdılar


Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yılsonu gösterisi düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler yıl sonu gösterisi düzenledi. Alaşehir Belediye Sineması’nda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisini Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da izledi. Programda, bale ve jimnastik gösterileri, okul öncesi öğrencilerinin hazırladığı gösteriler, mental aritmetik gösterisi, gitar gösterisi, okul öncesi İngilizce dansları, büyükler İngilizce gösterileri ve dinletiler de yapıldı. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler de salonda sergilendi. Programda Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan bir konuşma gerçekleştirdi. Ceylan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün eğitime çok önem veriyor. Alaşehir ilçemizde bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz, yıl boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular. Merkezimizde öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyorlar. Merkez Sorumlumuz Müge Erin ve öğretmenlerimizin hepsine, bu geceyi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alaşehir Gençlik Merkezine Kavuşuyor
Alaşehir ilçesinin yakın zamanda gençlerin favori mekanı haline gelecek Gençlik Merkezi ile tanışacağını belirten, Ceylan, “Bu gösterilerimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Alaşehir ilçesine kazandıracağı Gençlik Merkezimizde 500 kişilik salonda yapacağız” dedi. Program sonunda Onuncu Yıl Marşı eşliğinde öğrencilere katılım belgeleri ve Türk Bayrakları dağıtıldı.