15 Haziran 2017 Perşembe

Salihli’ye Verilen Sözler Tutuluyor


İl genelinde ihtiyaç duyulan projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’nin yıllardır özlemini çektiği modern pazaryeri, yer altı otoparkı ve bedesten çarşısı projesinin jet grout zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Salihli’nin geleceğine yönelik tasarlanan projenin tamamlanmasıyla, ilçe halkı 24 saat yaşayan bir alan kazanırken, birçok ihtiyacını da aynı alanda karşılayabilecek.

17 ilçede birbirinden farklı projeleri yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracak yatırımları gün yüzüne çıkarıyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde de birçok proje, Salihli’nin geleceğine yönelik olarak tasarlanıyor. Bu önemli projelerden bir tanesi de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından özenle çalışmaları sürdürülen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi. İlçenin çehresini değiştirecek dev projenin hayata geçmesiyle Salihli, 24 saat yaşayan bir alana kavuşacak. Proje kapsamında 29 bin 850 metrekare inşaat alanında uygulama yapılacak. Bin 772 metrekare proje alanı, 418 araçlık yer altı otoparkı, 612 tezgâhlı pazaryeri ve 60 dükkân ile Salihli birçok farklı ihtiyacını aynı alanda karşılayabilecek.

Salihli’nin Geleceğine Yatırım
Manisa’nın 17 ilçesinde ayrım duyulmaksızın hizmetlerin hayata geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yatırımların günü kurtarmak için geleceğe yönelik olarak yapıldığını söyledi. Bu doğrultuda kısa vadeli değil ileriki yıllarda oluşabilecek nüfus artışları ve göç gibi unsurların da ön planda tutulduğunu belirten Başkan Ergün, Salihli’de hayata geçecek olan Modern Pazaryeri, yeraltı otoparkı ve bedesten çarşısı projesinin ilçede yıldız gibi parlayacağını söyledi.