13 Haziran 2017 Salı

MASKİ ALTYAPI İHTİYAÇLARINA HIZLA CEVAP ÜRETİYOR




MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde inşa edilen Manisa Şehir Hastanesi’nin kanalizasyon bağlantısının yapılabilmesi için gerekli olan ana hattın döşemesini gerçekleştiriyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesi Kırtık Mevkii’nde inşaatı devam eden Manisa Şehir Hastanesi tarafından kullanılacak olan ana kanalizasyon altyapısı için kolları sıvadı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen kanalizasyon şebeke çalışmasında yarıya gelindi. Hızla devam eden ana hat döşemesi tamamlandığında, hastane inşaatını yürüten firma tarafından hastanenin abone bağlantısı yapılabilecek. 

Manisa her geçen gün büyüyor ve gelişiyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, her geçen gün büyüyen ve gelişen Manisamız’a kazandırılan yeni kurum ve kuruluşların altyapı ihtiyaçlarına hızla cevap veriyoruz. Bu amaçla Kırtık Mevkii’nde inşaatı süren Manisa Şehir Hastanesi’nin kanalizasyon bağlantısının yapılabilmesi için gerekli olan ana hat döşememize başladık. Ekiplerimiz çalışmalarını özveriyle sürdürüyorlar. Ana hattımızın tamamlanmasının ardından, hastane inşaatının yükleniciliğini yapan müteahhit firma tarafından da hastanenin kendi kanalizasyon bağlantısı yapılacak” dedi.