13 Haziran 2017 Salı

Başkan Şirin “Türk Futbolu ve Turgutluspor’un Geleceği Sizlersiniz”


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Okulları’nı ziyaret etti. Geleceğin futbolcu adaylarına öğütler veren Başkan Şirin “Sizler Türk Futbolu’nun, Turgutlusporumuz’un geleceğisiniz. Hem eğitim hem sportif alanda başarılı olmanız sizlerin elinde” dedi.

Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında başlayan futbol antremanlarını yakından takip eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Irlamaz Spor Vadisi’nde teknik kadro ile bir araya gelerek geleceğin futbolcu adaylarına öğütler verdi. Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Şirin, “2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte Yaz Spor Okulları’nı da başlatmış bulunmaktayız. Bugün de futbol branşındaki çocuklarımızı ziyaret ederek malzeme dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Şuanda 200’i geçen öğrenci sayımız ve 10 eğiticimizle çalışmalara başladık. Görünen o ki bu çocuklarımız geleceğin Turgutluspor’u olacak. Takip ettiğim kadarıyla aralarında ileride çok başarılı olacak çocuklarımız yer alıyor. Her birini ayrı ayrı tabii ki onları yetiştiren ailelerini de tebrik ediyorum. Teknik kadromuza da başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Şirin Çocuklarla Karşı Karşıya
Keyifli anların yaşandığı ziyarette çocukların istediğini kırmayarak penaltı atışı kullanan Başkan Şirin, üç penaltı atışından birini gole çevirdi. Kalecinin başarı kurtarışları karşısında memnuniyetini ifade eden Başkan Şirin, futbol geçmişine dair anılarını çocuklarla paylaştı. Başkan Şirin “Hem eğitim, hem sportif alanda başarılı olmanız sizlerin elinde. Çok çalışırsanız başarıyı elde edersiniz” şeklinde konuştu. Çocuklar ve teknik heyet ile bir hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Şirin, futbol topuyla bir kaç figür yaparak çocuklardan ve teknik heyetten alkış aldı. Başkan Şirin, Yaz Spor Okulları kayıtlarının, basketbol, futbol, yüzme, hentbol, satranç ve güreş branşlarında devam ettiğini belirterek, tüm çocukları Yaz Spor Okulları’na katılmaya davet etti.