16 Haziran 2017 Cuma

Çocuklar İçin İmkanlar Seferber Edildi


Turgutlu Belediyesi, gerek şehir merkezinde gerekse kırsal bölgelerde sosyal yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Turgutlulu çocuklara öncelik verilen çalışmalar dahilinde Irlamaz Mahallesi’nin ihtiyacı olan oyun gurubu temin edilerek Irlamazlı çocukların hizmetine sunuldu.

Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte dışarıda vakit geçiren çocukların yaz tatillerini eğlenceli şekilde geçirmeleri adına çocuk oyun alanlarının düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Diğer yandan şehrin muhtelif bölgelerine sosyal yaşam alanları oluşturmaya devam eden ekipler, Irlamaz Mahallesi’ne de yeni bir çocuk oyun parkı yaptı. Ekipler, oyun gurubu konumlandırdığı alanın çevre düzenlemesine de başladı.

İsteklerimize Anında Yanıt”
Çalışmaları yerinde inceleyen Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman da ziyaret ettikleri Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’den talep ettikleri oyun alanının kısa sürede yapılarak hizmete sunulmuş olmasının memnuniyetini yaşadıklarını belirterek, “Sağolsunlar Başkanımız imkanlarını seferber ederek taleplerimizi yerine getiriyor. Kendisinden mahallemizin girişine çocuk oyun gurubu talebinde bulunmuştuk. Kendileri de isteklerimize anında karşılayarak bölgemize hareket kazandıran bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalar henüz bitmedi ancak çocuklarımız şimdiden bu parkı çok sevdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.