20 Haziran 2017 Salı

Bu kaynana güldürüyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Kaynana’ adlı oyun, tiyatroseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde sergilenen ‘Kaynana’ adlı ortaoyunu, bu kez Demircili sanatseverler için perde açtı. Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan ve çok sayıda vatandaş izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği 60 dakikalık oyun, kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikayesini anlatıyor.

Tempo bir an olsun düşmedi

Oyun süresince performanslarıyla göz dolduran oyuncular, dakikalarca alkışlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek, onlara çiçek takdim etti. Demircili vatandaşlar, keyifli Ramazan gecesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm sanatçılara teşekkür etti.