24 Haziran 2017 Cumartesi


Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 

24.06.2017

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak yeni bir bayrama daha ulaştık. Bu mübarek günde bayram günlerinin coşkusunu hissetmek eşsiz bir manevi duygudur.

 Bayramlar, uzakları yakınlaştırır, küslükleri muhabbetle nihayete erdirir, kaygı ve sıkıntıları umut, sevgi, birlik ve dirlikle bertaraf eder. Bayramların sunduğu birlik ve beraberlik ortamının değerini bilmeliyiz. Bayram sabahları kuşandığımız huzur ve mutluluğun artarak tüm ömrümüzü sarmasına emek harcamalıyız.

Türk milleti olarak devletimizin tekliğine, milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğünü yok etmek isteyenlere karşı bayram günlerinin coşkusuyla saflarımızı sıklaştıracağız, habis niyetlilere asla geçit vermeyeceğiz.

 Milletimize kurulan tuzaklar, hain oyunlar Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminde etkisiz kalacaktır.

 Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın büyük Türk milletine ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, daha nice bayramlara milletçe el ele ulaşmayı temenni ediyor, bayramın ülkemiz, milletimiz ve insanlık için güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.