8 Haziran 2017 Perşembe

MASKİ BÜYÜKLERİMİZİN HAYIR DUASINI ALIYOR


MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ‘Yalnız Değilsiniz Projesi’ kapsamında Şehzadeler’e bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ndeki yaşlılar ziyaret edilerek abonelik işlemleri gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik örneği ‘Yalnız Değilsiniz Projesi’ ile Manisalı vatandaşların hayır duasını alıyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı belgesine layık görülen hizmetle; engelli, hasta ve yaşlıların abonelik işlemleri hızlı ve kolay şekilde gerçekleştiriliyor. MASKİ hizmet binasına ulaşım güçlüğü çeken engelli, hasta ve yaşlı abonelerin ulaşımı kendilerine özel olarak tahsis edilen araçlarla sağlanıyor. Abone merkezine gelemeyecek durumda olanlar için de, ilgili personel tarafından periyodik olarak evlerinde ziyaret edilerek işlemleri gerçekleştiriliyor. Alo 185 Çözüm Merkezi’ni arayarak durumlarını ileten vatandaşlar bu hizmetlerden kolaylıkla faydalanabiliyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’ndeki yaşlı vatandaşları da ziyaret ederek abonelik işlemlerini tamamladı.

Bizi yalnız bırakmıyorlar”
Yalnız Değilsiniz’ ekipleri tarafından evlerine kadar gidilerek kart dolum ve borç ödeme gibi işlemleri gerçekleştirilen yaşlı vatandaşlar, MASKİ tarafından yürütülen uygulamadan duydukları mutluluğu şu sözlerle dile getirdiler:

Emine Altın, “Bu hizmeti yapanlardan Allah bir değil, bin kere razı olsun. Ayağımıza kadar gelip işimizi görüyorlar. Sağolsunlar, çok memnunuz. Allah uzun ömürler versin Büyükşehir Belediye Başkanımıza”

Hasan Saraf, “Yapılan bu işten çok memnunum. Allah bin kere razı olsun. Sayaç kartlarımızı dolduruyorlar, bütün işlemlerimizi hemen yapıp fişlerini de getiriyorlar. Biz aramadan gelip kontrol ediyorlar, yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar. Tuttukları altın olsun. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim”

Teslime Karakahya, “Bu hizmetten dolayı biz çok memnunuz. Sayaçlarımıza bakılıyor, işimiz yapılıyor. Allah razı olsun. Daha ne diyelim ki”
Yıldız Zehir, “Ayaklarımdan rahatsız olduğum için yürüyemiyorum. Gidip gelmek benim için çok zor oluyor. Gelip evimizde bu hizmetin yapılmasından çok memnunuz. Daha ne yapsınlar? Allah razı olsun”