1 Haziran 2017 Perşembe

SAĞLIKLI TESİSLERLE SAĞLIKLI BİR MANİSA İNŞA EDİLİYOR


MASKİ Genel Müdürlüğü, daha temiz bir çevre inşa etmek amacıyla işletmeye aldığı 14 adet atıksu arıtma tesisinin her anlamda daha kaliteli hizmet sunması amacıyla tesislerin düzenli bakımını gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın geleceğine yaptığı atıksu arıtma tesisleri yatırımında her ayrıntıyı dikkatle takip ediyor. Bu kapsamda MASKİ bünyesinde işletilen 14 tesisin periyodik temizlik ve bakımlarını ihmal edilmiyor. Tesislerin her anlamda daha kaliteli şekilde hizmet vermesi adına boyama ve ilaçlama gibi sağlıklaştırma çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Amacımız kalite standardımızı üst seviyelerde tutmak”
Bakım ve düzenlemeler kapsamında Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından işletmeye alınan atıksu arıtma tesisi yatırımlarımızda her ayrıntıyı titizlikle takip ediyoruz. Manisamıza daha kaliteli hizmet sunabilmek adına tesislerimizin tam randımanlı şekilde çalışması için tüm bakım ve iyileştirme çalışmalarımız düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Amacımız her anlamda verimi arttırarak, kalite standardımızı en üst seviyelerde tutmak” dedi.