1 Haziran 2017 Perşembe

Akhisar’da Esnafı Sevindiren Hizmet


Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Paşa Mahallesi’nde dört sokakta parke taşı çalışması başlattı. Bozulan yolun yenilenmesine sevinen esnaflar Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Akhisar merkez Paşa Mahallesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2,3,4 ve 10 sokaklarda başlatılan parke taşı çalışması bölge esnafının yüzünü güldürdü. Bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen ve bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, esnafları da ziyaret etme fırsatı buldu. Esnafların çalışmalardan memnun olmasının kendilerini mutlu ettiği ifade eden Ensivri, “Paşa mahallesinde çalışma yapılan sokaklarda yollar oldukça bozulmuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de talimatları doğrultusunda bu bölgede çalışma başlatıldı. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içinde tamamlanacak bu çalışmalarla birlikte bölgede bozulan sokaklar yenilenecek” diye konuştu.

Bölge Esnafı Çalışmalardan Memnun
Paşa Mahallesi esnafları bozulan yollarının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileten esnaflar, çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundular.