8 Haziran 2017 Perşembe

TURGUTLU DAĞYENİKÖY’DEKİ EVLER SU TAŞKINLARINDAN KURTULDU


MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Dağyeniköy Mahallesi’ne menfez inşa ediyor. Mahalle sakini Hilmi Tanrıkulu, yapılan hizmet ile evinin su taşkınlarından korunacağını belirterek MASKİ’ye teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde sorunsuz yol geçişleri için yoğun tempoda çalışıyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’nun Dağyeniköy Mahallesi’nde 30 metre menfez inşa ediyor. Mahalle Muhtarı Ali Aksoy’dan gelen talep sonrası çalışmalarına başlayan MASKİ ekipleri, mahalle sakini Hilmi Tanrıkulu’nun da evini koruma altına alacak menfez işini hayata geçirdi.

Vatandaşın sıkıntısına çözüm üretiliyor
Mahalle sakinlerinden Hilmi Tanrıkulu, kendi imkanları ile taşkın sıkıntısını ortadan kaldırmak istediklerini ancak güçlerinin yetmediğini ifade etti. Tanrıkulu, “MASKİ Genel Müdürlüğü sağolsun mahallemize menfez inşa ediyor. Proje 20 metreydi ancak derenin aktığı yolda benim evim var. Ekipler, çalışmanın uzatılmasına karar verdi. Yapılan hizmetlerden dolayı MASKİ’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetler hiçbir zaman kesilmedi”
Dağyeniköy Mahalle Muhtarı Ali Aksoy, mahallelerine yapılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Muhtar Aksoy, “Cengiz Başkanıma öncelikle çok teşekkür ediyorum. Hizmetler hiçbir zaman kesilmedi. Bir tane ev için yapılan şu hizmete çok teşekkür ediyorum. Kısa süre içerinde altyapımızda yenilenmeye başlayacak. Yapılan çalışmalar için diyecek bir şey yok” dedi.