30 Mart 2013 Cumartesi

AHMETLİ ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÇANAKKALE GEZİSİ/30 MART 2013 PAZAR



Ahmetli Ülkü Ocakları, kültür ve tarihi gezi faaliyetleri kapsamında  altı otobüsten oluşan altı grup halinde 30 Mart 2013 Cumartesi akşamı hareket ederek; 31 Mart Pazar günü Çanakkale Şehitliğini ziyaret etmek amacıyla Çanakkale’ye gezi düzenledi.

Ahmetli Ülkü Ocaklarının düzenlediği Çanakkale gezisine Ahmetlili vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. 6 Otobüs 6 Grup; toplam 300 kişi olarak düzenlenen Çanakkale gezisinde önceden organize edilen proğram dahilinde her gruba ayrı ayrı bağlantı kurulan 6 ayrı rehber eşliğinde Çanakkale Şehitliği gezilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, Ahmetlili vatandaşlarımız Çanakkale Gezisi ve Çanakkale Şehitliğinin ziyareti ile ilgili olarak Ülkü Ocaklarının kültürel ve tarihi olaylara bakışı nedeniyle “Ülkü Ocakları”nı amaçları doğrultusunda yetkili görmeleri dolayısıyla ilgi gösterdiklerini, geçtiğimiz yıl da “Ahmetli Ülkü Ocakları”mızın düzenlediği Çanakkale Gezisi’nden memnuniyetleri dolayısıyla bu yıl da daha büyük bir ilgiyle geziye katıldılar. Amacımız belirli günlerde de olsa gençlerimizi, şehitlerimizi  saygı ile anmalarına katkı sağlamaktır. Kültürel, tarihi ve dini gezi faaliyetlerinin de devam edeceğini, isteyen herkesin bu faaliyetlere katılabileceğini” bildirdi. “Biz  Ahmetli Ülkü Ocakları olarak, bu ilgi ve memnuniyetten de son derece memnunuz. Allah mahçup etmesin, kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. Gezip göreceğimiz mübarek yerlerin ruhani duyguları içerisinde iyi bir ziyaret, iyi bir gezi olmasını diliyorum.” Dedi.
Gezinin bitiminde herhangi bir kaza, bela ve aksaklık olmadan Ahmetli'ye dönem kafile yorgun ama, geziden son derece memnun olarak; Ülkü Ocakları başkan ve yöneticilerine teşekkür ettiler.