31 Mart 2013 Pazar

Muğla’da Polisten Ülkücü’ye İşkence!





 31 Mart 2013 Pazar 18:40

Muğla Üniversitesi'nda önce PKK'lıların ardından da polisin saldırısına uğrayan Muğlalı Ülkücülerden medyada polis jopuyla yere yatırılıp kelepçelenen o öğrenciye SonKale.Org ulaştı. İşte gerçekler...

Muğla Üniversitesinin öğrenci yurduna PKK’lıların dün gece yapmış oldukları silahlı saldırıya ait doğru bilgileri kamuoyuna aktarmak için SonKale.Org olay anını yaşayan öğrenci kardeşlerimize ve fotoğraflarda yerde görülen o Ülkücü’ye ulaştı.

Gece birden PKK’lıların yurdu bastıklarını ve ellerindeki silahlarla Ülkücü öğrencilerin üzerine ateş açtığını belirten öğrenciler olaylarda Allah’ın bir yardımı olarak kimsenin hayatını kaybetmediğini ifade ettiler.

Olaylarla ilgili olarak verilen resimlerde yerde yatar hâlde bulunan kardeşimize de SonKale.Org olarak ulaştık. Ülküdaşımızın aktardığı bilgilere göre yurdu basan PKK’lılar karşılarında diri bir şekilde Ülkücü teşkilatı buldular. Yumruklarından başka silahı olmayan Ülkücü teşkilatın üzerine PKK’lıların silahlarla saldırması sonucu yurtta büyük bir panik yaşanmış.

Ülkücü öğrencilerin dik duruşlarıyla, PKK’lıları püskürtmelerinin ardından PKK’lılara destek kuvvet gibi gelen polislerin saldırısına uğradıklarını belirten öğrenci kardeşimiz olanlara inanamadıklarını belirtiyor. PKK’lıları kaçmak zorunda bırakmaları polisi neden çileden çıkarttığına anlam veremediklerini belirten öğrenci kardeşimiz PKK’lıların kendilerine yapamadıklarını polislerin joplarla yaptığını söyledi.

Olaylardan kısa bir süre Ülkü Ocaklarının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin devreye girmesiyle olayların ve polisin kendilerine olan tavrının değiştiğini ifade eden Muğla Üniversiteli öğrenci kardeşimiz, Ülkü Ocaklarına ve MHP’ye müteşekkir olduklarını onlar müdahale etmesi polis ve PKK’lıların ortak operasyonuna kurban gideceklerini ifade etti.

SonKale.Org olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu ahlak dışı, terörvari tutumunu kınıyoruz. PKK kurşunlarıyla şehit olan polislerimize sahip çıkan Ülkücüleri joplarla yurt içinde, sokak ortasında dövmekle kime ve neye hizmet ettiklerinin farkında olmayan, yahut bile isteye bu tavrı gösterenlere sözümüz şudur: Yarın siz de bir PKK’lı kurşunuyla şehit olduğunuzda cenazenizde sizin jopladığınız o Ülkücüler olacak, yarın ahirette yüz yüze geldiğinizde utanmayacak mısınız?

Ülküdaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. SonKale.Org’a olay anıyla ilgili gerçek bilgileri veren tüm öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Türk milletini de uyanık olmaya davet ediyoruz. O yurttaki sizin oğlunuz da olabilir ve bir hain kurşunuyla şehit düşebilirdi. Ülkücülük, PKK’nın karşıt görüşü değildir. Yandaş haber ajanslarında ve medyada karşıt görüşlü öğrenci kavgası olarak aktarılan bu PKK saldırılarına karşı lütfen siz de tepkinizi gösteriniz.



Kaynak:http://www.sonkale.org/haber-ajanslarina-kinama-h200531.html