1 Mart 2013 Cuma

Manisa’lı Muhtarlardan toplantıya tam not



BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün’ün yeni Büyükşehir Kanunu ile ilgili belde belediye başkanları ve köy muhtarlarıyla yaptığı toplantı, katılımcılardan tam not aldı. Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgi sahibi olmak amacıyla bu tür toplantıların önemine vurgu yapan muhtarlar, Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti.
Manisa Belediyesi tarafından Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgilendirme toplantısı, köy muhtarlarından tam not aldı. Manisa Belediyesi Basın Merkezi mikrofonlarına konuşan köy muhtarları, toplantı ile ilgili görüşlerini belirtti.
Ahmet Uysal (Tilki Süleymaniye Köyü Muhtarı): Büyükşehir Yasası ile ilgili tebliğ bize geldi ve bununla ilgili daha önce toplantı yapıldı. Bildiğimiz konular burada işlendi. İnşallah hayırlısı olur ülkemize, ilimize, köylerimize.
Ömer Kesici (İlyasçılar Köyü Muhtarı): Belediye Başkanımız Büyükşehir Yasası ile ilgili gerekenleri söyledi. İnşallah hayırlı olur. Güzel şeyler olacağına inanıyoruz.
İsmail Bilgili (Sümbültepe Köyü Muhtarı): İyi olacağına inanıyorum. Belediye Başkanımız çöp, su gibi konularda daha iyi olacağını söyledi. Hayırlısı olsun. Belediyenin çalışmalarını çok iyi görüyorum şuan. Başarılı olacağını tahmin ediyorum bundan sonra da.
Nuri Nayir (Küçük Sümbüller Köyü Muhtarı): Yasa ile ilgili ne olduğunu tam bilemiyoruz. Belediyeden hizmet alacak olmamız iyi. Hayırlısı olur inşallah.
Bekir Gürcan (Siyekli Köyü Muhtarı): Büyükşehir Belediye Yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu Başkanımız. Tabi iyi yönleri de var, kötü yönleri de var.
Berrin Akduman (Ayvacık Köyü Muhtarı): Tabiî ki büyükşehirin artılarıyla eksileri beraber. Bunu hep beraber göreceğiz, yaşayacağız. Çünkü şimdiye kadar büyükşehir değildik. Bunu hep beraber öğreneceğiz. İnşallah artılarının olacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bugüne kadar belediye ile ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Her birime rahatlıkla ulaşabildim. Allah razı olsun her birinden.
Şaban Kütükçü (Muradiye Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı): Bu toplantıların devam etmesi, bizler için önemli. Manisa’mıza Belediye Başkanımız tarafından gerekli hizmetler yapılıyor. Ama büyükşehir olunca sıkıntılarımızın neler olacağını zaman gösterecek.