29 Mart 2013 Cuma

SEVİLAY YÜKSELİR'E AÇIK MEKTUP




SİYASET / 2013-03-29 18:29:32

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ CAMİAYA VE LİDERİNE HAKARET EDEN SEVİLAY YÜKSELİRE AÇIK MEKTUP
Sayın Sevilay Yükselir...
Dün A HABER'deki programınızda Ertuğrul Özkök'le yaptığınız söyleşide MHP'nin "Millî Değerleri Koru ve Yaşat" adı altında Bursa'da düzenlediği Kuruluş Mitinginden söz ederken, partimiz ve Ülkücüler hakkında "eşeklik etmek" tabirini kullanmanızı esefle karşıladık.
Bu tavrınız ve üslubunuzla; İmralı sürecini destekleyenlerin, demokrat görüntüsü altında hangi kafa yapısına, hoşgörüden ve sevgiden mahrum, nasıl bir diktacı zihniyete sahip olduğuna manidar örnek teşkil ediyorsunuz.
Siz; bırakınız köşe yazarlığı ve televizyon programı yapmayı, mahkemeye mübaşir bile olmamalısınız. Zira her vesileyle, toplumu ve kamuoyunu olumlu yönde sevk edecek, uzlaşma kültürüne katkıda bulunacak aklı başında sözler sarf etmekten, hiddetini ve husumetini gizlemekten aciz bir insan olduğunuzu belli ediyorsunuz.
Sizin gibi kamuoyu önünde Türk milletinin değerlerini çiğnemekten çekinmeyen kimselerin sayısında İmralı sürecine paralel olarak görülen artış, MHP'nin Millî Değerleri Koru ve Yaşat mitinglerinin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bir kere daha ortaya koymuştur.
Hazreti Mevlana'nın dediği gibi, "Her lafa verilecek bir cevabımız vardır. Lakin bir lafa bakarız, laf mı diye. Bir de söyleyene bakarız, adam mı diye. Haddiniz olmadan MHP camiasını eşeklikle suçlayarak kendi sıfatınızı teşhir ettiğinizi bilmem fark ediyor musunuz?
Programınızı seyredenlerin, yakışıksız üslupla MHP'ye ve Ülkücülere saldırdığınızı öğrenenlerin, yoğun tepkisine maruz kalmanız, uzun kulaklarınıza küpe oldu mu?
MHP'nin savunduğu fikirler ve İmralı ihaneti karşısındaki tutarlı duruşu hoşunuza gitmeyebilir. Ülkücüleri sevmeyebilirsiniz. Ancak fikirlerini ve siyasetini beğenmediğiniz insanlara hakaretle, küfürle saldırmaya hakkınız yoktur. Siz bu edepsizliği ve mensuplarımıza sövme cüretini nereden buluyorsunuz? Neyinize güveniyorsunuz? "İmralı kasabıyla pazarlık süreci"nin bir parçası da, bu sürecin yanında yer almayan kitleleri cebir, hakaret ve sövgüyle yola getirmek midir?
Biliniz ki MHP ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket'le aşık atmaya ne sizin, ne de sizin gibi Kandil'in ışığında yazı döktürüp aziz milletimize pervasızca küfredenlerin çapı yeter.
Edepsizce kullandığınız sözü size iade ediyor, sizi ve temsil ettiğiniz zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Haddinizi ve yerinizi biliniz. Aksi takdirde Türk milleti size hak ettiğiniz dersi sudan getirirken verecektir.
 Prof. Dr. E. Semih Yalçın
MHP Genel Başkan Yardımcısı


Kaynak:http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=28099