20 Mart 2013 Çarşamba

Şehit annesinden Öcalan'a yanıt!



Samsunlu şehit astsubay İlhan Hamlı’nın annesi 76 yaşındaki Bedriye Hamlı, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Öcalan, tüm Türkiye toplumuna selam ve saygılarını iletiyor” sözlerine, “Öcalan’ın selamı yerin dibine batsın” şeklinde tepki gösterdi.

20 Mart 2013 Çarşamba 00:13

Şehit annesi Bedriye Hamlı, Öcalan'ın selam göndermesine tepki göstererek, “Birileri bu ülkede aklını ve hafızasını yitirmiş olabilir ama biz ne aklımızı ne de hafızamızı yitirdik. Biz ülkemizin bağımsızlığı, kutsal vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimiz uğruna en değerli varlığımız olan çocuklarımızı şehit verdik. Çocuklarımızın katilinin de kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Ne acıdır ki şehit çocuklarımızın katili şımardıkça şımarıyor, utanmadan, arlanmadan Türkiye toplumuna selam ve saygılarını gönderiyor. Bu nasıl bir şey, bu nasıl bir yüzsüzlük anlayabilmiş değiliz. Şehit annelerinin ve Türk milletinin teröristbaşı Öcalan’ın selamına hiç ihtiyacı yok. Teröristbaşı Öcalan da, selamı da yerin dibine batsın. Ne adını duymak ne de selamını almak istiyoruz. Bu tür açıklamalardan da rencide oluyor, inciniyor, kahroluyoruz. Bu süreci asla kabul etmiyoruz” diye konuştu.


Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/sehit-annesinden-ocalan-a-yanit-/gundem/gundemdetay/19.03.2013/1682363/default.htm