7 Mart 2013 Perşembe

Erdoğan'dan gündemi sarsacak iddia




07 Mart 2013 Perşembe 00:00


MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, İmralı’daki terörist başı ile yapılan görüşmelere katılan iki milletvekillinin Anayasa Komisyonu üyesi olmasının, yeni Anayasa’nın hükümet ile terörist başı tarafından hazırlandığını söyledi.
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, İmralı’daki terörist başı ile yapılan görüşmelere katılan iki milletvekillinin Anayasa Komisyonu üyesi olmasının, yeni Anayasa’nın hükümet ile terörist başı tarafından hazırlandığını söyledi.
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirme yaptı. Partisinin il binasında gerçekleşen değerlendirme toplantısında, son günlerin gündem maddesi olan BDP milletvekillerinin terör örgütüne teslimiyet görüşmelerini değerlendiren Erdoğan, son Türk devletinin tasfiye edilmek istendiğini belirtti.
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, “Son 3 gündür ulusal medyada çok önemli bir haber yer alıyor. Geçen hafta sonu 3 BDP milletvekili İmralı’da Abdullah Öcalan’a yaptıkları ziyareti iyi teşhis etmek lazım. Erdoğan, İmralı’ya giden BDP milletvekillerinden ikisinin aynı zamanda yeni anayasa komisyonunda olması dikkat çekici. İmralı’da neyin konuşulduğu belirlenmiş oldu. Abdullah Öcalan’ın şu anda Türk hukukuna göre kendi iş ve işlemlerini yapması mümkün değil, hükümlü olduğu için kendi işlemlerini ancak kendisine vasi edilen bir avukatı aracılıyla yapabilir. Bu durumdaki bir terör mahkûmu bebek katili askerimizin, polisimizin, bebeklerimizin, vatandaşlarımızın, öğretmenimizin, doktorumuzun kanını içmiş olan, bu memlekette 50 bin kişinin katili olan bir terörist başının kamuoyuna sızan bilgilere göre, cezaevinden Türk devletinin sonunu getirecek yeni bir anayasanın pazarlığını tek başına 3 dönemdir iktidar olan AKP ile yapmaktadır. Bu gerçekten bir Türk vatandaşı olarak bizi çok incitmiştir. Türk devletinin hükümetinin yeni anayasa için bir teröristten medet umması bütün Türk vatandaşları gibi hepimizi tek tek incitmiştir. Anayasamız AKP ve BDP’nin arasındaki bir ittifakla değiştirilecek; anayasadaki vatandaşlık tanımı, devletini yönetme biçimi rejimimiz değiştirilecektir. Bunlar değiştirildikten sonra Türk Milletinin Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında verdiği mücadelelerle elde ettiği Anadolu’daki son Türk devleti bu şekilde tasfiye edilmeye çalışılmaktadır. Ancak BOP’cuların PKK ile görüşenlerin unuttuğu bir şey vardır. Arttık Türk milleti oyunun farkına varmıştır. MHP oyunun farkına varmıştır. MHP’nin tarafı bellidir bu taraf Türk milletini tarafıdır” dedi.