14 Mart 2013 Perşembe

Manisa’da bu kez de, Perşembe Pazarı Çiçek Açtı




BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Perşembe Pazarı’nda lale soğanı ve sümbül dağıttı. Pazaryerindeki kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onlara çiçek hediye etti.
            Manisa Belediyesi, başlattığı lale dağıtımına Perşembe Pazarı’nda kurulan stand ile devam etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, pazara gelen vatandaşlara saksı içerisinde lale ve sümbül hediye etti. Dağıtımda Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu ve Funda Solak, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır ile belediye meclis üyesi Sezai Gürcan eşlik etti. Pazar yerinde halkın alkışlar eşliğinde karşıladığı Başkan Ergün, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla selamlaştı. Yediden yetmişe her yaştan Manisalı’nın Başkan Ergün’ün elinden çiçek alma yarışına girdiği etkinlikte çiçekler kısa süre içerisinde tükendi. Manisa Belediyesi’nin çiçek armağanının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.
 Yaklaşık 25 Bin Çiçek Dağıtıldı
           Üç gün süren etkinliklerde Manisalı vatandaşlara yaklaşık 25 bin çiçek dağıttıklarını ve aldıkları olumlu görüşlerden memnun olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dağıtımlara yoğun ilgi gösterenlere teşekkür etti. Manisa Belediyesi olarak kente büyük hizmetler yapmanın yanı sıra böylesi hoş hediyelerle de onların gönüllerini almanın güzel olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “İlkini Manolya Meydanı’nda ikincisini ise belediye hizmet binamız önünde gerçekleştirdiğimiz çiçek dağıtımının sonuncusunu da bugün Perşembe Pazarı’nda gerçekleştiriyoruz. Üç gündür bu etkinlikler dolayısıyla halkımızla iç içe olduk. Yoğun ilgiyle karşılandığımız çiçek dağıtımında güler yüzlü vatandaşlarımızın hayır dualarını aldık. Bunlar hayatımıza renk katan, güzel ve keyifli hizmetlerimizdendir. Dağıtımlarda bizlerle olan ve hediyelerimizi kabul eden tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.