26 Mart 2013 Salı

AHMETLİ’DE “BEN KADIN” İSİMLİ TİYATRO SAHNELENDİ




          Ahmetli İlçe Sağlık Müdürlüğünce organize edilen; Yönetmenliğini Cemil Şen’in, Koordinatörlüğünü Funda Demirel’in yaptığı Yeniden Bir Yaşam Derneği Manisa Valiliği’nin Umutlar Çiçek Açsın Projesi Kapsamında Kurulan Magnesia Kültür ve Sanat Topluluğunun Ahmetli Belediye Düğün ve Konferans Salonunda sahneye koyduğu “BEN KADIN” isimli tiyatro Ahmetli seyircisiyle buluştu.

         Kadına şiddet, içki bağımlılığı, aile ve aile sorunlarından kesitlerin sunulduğu piyes Ahmetli seyircisinden olumlu not alırken, oyuncuların profesyonel oyunculardan değil de değişik meslek gruplarına ait amatör oyunculardan oluştuğunun anlaşılması üzerine oyun daha büyük beğeni topladı.

         Tiyatronun sonunda Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından oyunculara “Başarı Belgesi” verildi.

       “BEN KADIN” isimli oyuna Ahmetli İlçe Kaymakamı Fuat GÜREL, Garnizon Komutanı J.Kd. Bçvş. Halit DUMAN, Belediye Başkanı Ahmet ALHAN, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Süreyya ATMACA, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ergun ERTAŞ, İlçe Nüfus Müdürü Hüsamettin KAYA, İlçe Mal Müdürü Gıyasettin MERCAN, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Gündüz ATBAŞ, Tiyatroyu düzenleyen ev sahibi İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İLTER, Ahmetli M.Y.O.Sekreteri Hilmi BİLEN, Umutlar Çiçek Açsın Projesinden sorumlu Diş Hekimi Bahri DİNGİL, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Orhan KARABİNA, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal YURTTAŞ   ve Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak BOZDEMİR ve kalabalık Ahmetlili vatandaşlar katıldı.