8 Mart 2013 Cuma

Manisa Belediye Başkanından kadınlara karanfil!



BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle, Manisalılara ve Belediye’de çalışan kadın personele karanfil dağıttı. Her günün kadınların günü olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Kadına şiddetin uygulanmadığı bir dünyada hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı diliyorum” dedi.
Tüm dünyada 8 Mart’ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manolya Meydanı’nda kadınlara 5 bin adet karanfil dağıttı. Karanfil dağıtımına Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz, Funda Solak, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve MHP Kadın Kolları Başkanı Sevil Şekercioğlu katıldı. Karanfil dağıtımı öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. Sağlık, sıhhat içerisinde, huzur içerisinde sevdiklerinizle, çocuğunuzla, çoluğunuzla nice mutlu günler diliyorum. İnşallah bu güzel günler hep daim olur. Kadına şiddetin uygulanmadığı bir dünyada hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, Başkan Yardımcıları ile birlikte 5 bin karanfili Manisalılara dağıttı.
Kadın çalışanlar unutulmadı
                   Belediye bünyesinde çalışan kadın personeli de unutmayan Başkan Ergün, Manolya Meydanı’ndaki törenin ardından Belediye çalışanı kadın personellere de karanfil dağıttı. Tüm personelle tek tek tokalaşan ve Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Ergün, onlara karanfil takdim etti.