17 Mart 2013 Pazar

Karadeniz'e vatanı satanlar değil vatanı kurtaranlar girebilir


SİYASET / 2013-03-16 14:43:38

Bölücülere geçit vermeyen Karadenizliler, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bağrına bastı.
Başbakan Erdoğan, "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım" derken Karadenizliler milliyetçiliği başları üzerine aldı. Bahçeli'yi, çıktığı Karadeniz gezisinin ilk durağı olan Ordu ve ilçelerinde binlerce kişi karşıladı. Bahçeli, yaptığı konuşmalarda, AKP-PKK işbirliğine dikkat çekerek uyarılarını sıraladı. Bahçeli yarın da Trabzon'da olacak.
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Ordu'daydı.
Bölücülere geçit vermeyen Karadenizliler MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bağrına bastı.
Başbakan Erdoğan, "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım" derken Karadenizliler milliyetçiliği başları üzerine aldı...
Bahçeli, yaptığı konuşmalarda, AKP-PKK işbirliğine dikkat çekerek uyarılarını sıraladı.
BÜYÜK SEVGİ 
Bahçeli, gittiği her yerde binlerce kişi tarafından karşılandı ve uğurlandı. Bahçeli'ye, Ordu'da kurmayları ve milletvekilleri eşlik etti.
Devlet Bahçeli, Samsun'un Kavak İlçesi'nde de yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bir benzin istasyonunda partililerinin kendisini beklediğini öğrenen MHP Genel Başkanı Bahçeli, burada mola verdi. Makam aracından inerek partililerin arasına giren ve herkesle tek tek tokalaşan Devlet Bahçeli, daha sonra aracına binerek Ordu'ya gitti.
Saat 13.00'te Ünye sınırında başlayan karşılama töreninde MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, dahil olmak üzere binlerce kişi hazır bulundu.
Daha sonra Fatsa Kültür Sarayı'nda Fatsa aday tanıtım toplantısı, ardından da Yenimahalle İsmetpaşa Caddesi'ndeki MHP yeni il binasının açılış töreni yapıldı. 
ARİF NAZIM COŞTURDU
Açılışın ardından da akşam saatlerinde Gülyalı ilçe teşkilatının açılış töreni, nihayetinde de Arif Nazım'ın Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat'müzik eğlence şöleni herkesi coşturdu.
MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt'un davetine uyan binlerce Ordulu şölende hazır bulundu.
BAHÇELİ, BUGÜN TRABZONDA
Bugün de Trabzon'a gidecek olan Bahçeli, saat 14.30'da partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılış törenine katılacak.
Bahçeli'nin bugünkü programı şöyle:
Giresun İl Teşkilatıyla Toplantı Yer: Sahil Restaurant
Saat 12.00: Trabzon İl Teşkilatının Karşılaması Yer: Beşikdüzü
Saat 13.00: Trabzon İl Teşkilatı Salon Toplantısı Yer: Zorlu Grand Otel
Saat 13.30: Bahçeli'nin Konuşmaları
Saat 14.30: Trabzon İl Binası Açılış Töreni
Saat 16.30: Vakfıkebir Ziyareti.
Bahçeli önümüzdeti haf ta ise Bursa'da olacak. MHP, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" açık hava toplantılarının ilkini, 23 Mart Cumartesi günü Bursa'da 'Kuruluş'ismiyle yapacak. MHP lideri Bahçeli'nin burada çok önemli açıklamalar yapması bekleniyor.