2 Mart 2013 Cumartesi

M.H.P Iğdır Milletvekili Dr.Sinan OGAN, Manisa’da “Türkiye Nereye Gidiyor?” Konulu Konferans Verdi.






Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili, Anayasa Ve Dışişleri Komisyon Üyesi Dr.Sinan Ogan, 2 Mart 2013 tarihinde saat 19.00’de Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosunda Türkav Manisa Şubesi tarafından düzenlenen “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu bir konferans verdi.

M.H.P’li Iğdır Milletvekili Dr.Sinan Ogan, konuşmasında son siyasi gelişmelerin geniş bir tahlilini yaptıktan sonra, “Türkiye Nereye Gidiyor?” sorusunu Manisalıların, Türk insanının bu soruyu kendilerine sormalarını, yine kendilerinin bu soruya cevap vermeleri gerektiğini söyledi. Manisalıların geçtiğimiz mahalli idareler seçimlerinde Türkiye Nereye Gidiyor sorusuna muhatap olanlara en iyi cevabı verdiğini, 30 Mart 2014 Mahalli idareler seçimlerinde de bu soruya iyi bir cevap vererek; bu soruya cevabı oluşturan kötü gidişata da son verebileceklerini söyledi. Bu anlamda 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını, alınacak iyi bir sonuçla; “Türkiye Nereye Gidiyor?” kötü gidişatının da seyrini değiştireceğini belirtti. Konuşmacı Oğan, konuşmaların arasında zaman zaman dinleyicilerden yoğun alkış aldı.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran Manisalıların yanı sıra M.H.P’li İl, ilçe yöneticileri ve Kamu çalışanlarının katıldığı konferansın sonunda Manisa Kamu Çalışanları Vakıf Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı tarafından konuşmacı M.H.P’li milletvekili Dr.Sinan Ogan’a çiçek takdim ederek, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Manisa’daki konferansa Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatından İlçe Başkanı Orhan Karabina, Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şen, Eski M.H.P İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Eski M.H.P Yöneticisi İsmail Varol ve Ahmetli Belediyesinin M.H.P’li Meclis Üyesi Necdet Koldanca katıldılar.