27 Mart 2017 Pazartesi

Atatürk Caddesi Yepyeni Görünüme Kavuşacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yol ve tretuvar düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Ergün, Atatürk Caddesi’nin hak ettiği modern görünüme kavuşması için çabaladıklarını ve çalışmaların tamamlanmasıyla caddenin yepyeni bir görünme kavuşacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’nın prestij caddelerinden olan ve Somalı vatandaşların sıklıkla kullandığı Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirdiği yol ve tretuvar düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ayrıca vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Ergün, Atatürk Caddesi’nin Soma ilçesi için çok önemli olduğunu belirtti. Atatürk Caddesi’nde güzel bir çalışmanın hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Ergün, “Atatürk Caddesi, Soma için prestij caddesi konumunda. Bu nedenle biz de burayı hak ettiği modern hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Atatürk Caddesi, yepyeni bir görünüme kavuşacak” dedi.

Yaklaşık 10 milyon lira bedelle yenileniyor”
Atatürk Caddesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmalarının da yapıldığını dile getiren Başkan Ergün, “Yağışlı havalarda bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın su birikintilerine maruz kalmamasına büyük önem gösteriyoruz. Bu nedenle gerekli çalışmaları yaparak yağmur suyu drenaj hattının döşemesini gerçekleştirdik. Sadece Atatürk Caddesi’ne ısıtma sistemi hariç yaklaşık 10 milyon lira harcama yapılıyor. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın sıkıntıları bitecek” diye konuştu. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında eşlik eden Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nihat Şehit, mahallelerine gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti.