27 Mart 2017 Pazartesi

Manisa Çevre Yollarına Bir de Gökyüzünden Bakın


Manisa Büyükşehir Belediyesi kente girişi sağlayan çevre yollarında yaptığı peyzaj uygulamalarıyla şehre dışarıdan gelenleri yeşiller içerisinde karşılıyor. Bu kapsamda Kuva-yi Milliye Anıtı’nın ardından OSB Kavşağı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan peyzaj uygulaması bölgeye daha güzel bir görüntü kazandırdı.

Kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj uygulamalarıyla cadde ve sokaklara renk katan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Yunusemre ilçesi OSB Kavşağı’nı da peyzaj uygulaması ile süsleyerek güzel bir görünüme kavuşturdu. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda yapılan peyzaj uygulaması hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek,” Bir kente ilk kez gelen insanlar için ilk algı büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda şehir girişlerinde yapılacak olan peyzaj uygulamalarına önem veriyoruz. Kuva-yi Milliye Anıtı’nın ardından OSB Kavşağında bu doğrultuda bir peyzaj uygulaması gerçekleştirdik. Şuan ekiplerimiz Menemen- Muradiye Kavşağı’nda çalışmalarını sürdürüyor ” dedi.

Büyük Beğeni Topladı
Birbirinden güzel çiçeklerle süslenen OSB Kavşağı’nın vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladığına da dikkat çeken Belek,” Dolomit taşı, taflan ve alev çalısı ile palmiye ağaçlarıyla süslenen peyzaj uygulamamız şehre girişte vatandaşlarımızı yeşiller içerisinde karşılıyor. Gerçekleştirilen peyzaj uygulamasının Manisalılar tarafından büyük beğeni toplaması da bizleri mutlu ediyor” dedi.