15 Mart 2017 Çarşamba

MASKİ KUSURSUZ İŞLEYİŞ İÇİN ÇALIŞIYOR


MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un Başkanlığı’nda aylık ilçe şefleri toplantısı gerçekleştirildi. Genel Müdür Coşkun, düzenli olarak yaptıkları toplantılar sayesinde ilçelerde yapılan çalışmaları sağlıklı şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, aylık ilçe sorumluları toplantısında MASKİ İlçe Şefleri ile bir araya geldi. Genel Müdür Coşkun’a Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile daire başkanları eşlik etti. Toplantıda ilçelerde yürütülen içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve dere temizlik çalışmaları değerlendirildi. İlçe şeflerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Müdür Coşkun, Manisalıların yaşam standardını daha yukarılara çekmek için yapılan yatırımları sıkı bir şekilde takip ettiklerini söyledi.

Hizmetlerimiz eksiksiz bir şekilde hemşerilerimize ulaşıyor”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, bulundukları makamların önemini bilerek çalıştıklarını ifade ederek, şu açıklamaları yaptı: “17 ilçede büyük yatırımlar hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmaları ilçelere gidip takip etmenin yanı sıra ilçe şeflerimizle MASKİ’de bir araya gelip çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Toplantılar sayesinde ilçelerde yapılan çalışmaları sağlıklı şekilde değerlendiriyoruz. Yaptığımız işte koordine olmak çok önemli. Bu yüzden kılı kırk yararak, yaptığımız işlere büyük özveriyle takip ediyoruz. Aynı zamanda ilçelerde ortaya çıkan ihtiyaçları ilçe şeflerimizle istişare edip, o konularda önlem alınmasını sağlıyoruz. Kurumumuzun işlerliğini daha da yukarılara taşımak için yaptığımız toplantılarımız sayesinde ilçelerde yürüttüğümüz faaliyetler doğru ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu sayede de vatandaşlarımıza hizmetlerimiz eksiksiz olarak ulaşıyor” dedi.