28 Mart 2017 Salı

Kula Cumhuriyet Caddesi Adım Adım Hayat Buluyor


Kula’nın trafik yükünü azaltacak, ufkunu açacak Cumhuriyet Caddesi’nin 2. Etap çalışmaları devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyet Caddesi’nin geçeceği yol güzergahında oturan vatandaşlarla bir araya gelerek istişare etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde, Kavacık Mahallesi’nden, Eski Selendi Yolu istikameti üzerinden, Karataş Mevkisini dolanarak Ankara asfaltına bağlanacak 25 metre genişliğindeki yolun ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların sürdüğü yol güzergahında ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Tosun, yapılacak çalışmalarda kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirtti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında, "Cumhuriyet Caddesi projesi yılların hayalidir. Bu projenin hayata geçmesi için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda ilk etap çalışması olan Kavacık Selendi yolu arasında kalan 2350 metre uzunluğunda ve 25 metre genişlikteki kısmı açıldı. İkinci etap kısmı olan 3000 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki kısmının ise yol açma çalışmaları başladı. Kula'yı çepeçevre saracak olan çevre yolu projemiz yakın zamanda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak. Kula'nın geleceğini inşa ettiğimiz bu günlerde çalışmalarımız vatandaşlarımızla istişare içerisinde yürütüyoruz. Hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeden, Kula'nın geleceğini el birliği içerisinde yön vereceğiz. Hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.