19 Mart 2017 Pazar

MASKİ’NİN ERGENEKON MAHALLESİ’NE HİZMETLERİ SÜRÜYOR




 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilçelere kazandıracağı prestij caddeleri projesi kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde çalışmaları dört bir koldan sürerken, mahalleden geçen dereye MASKİ tipi korkuluk imalatı da başladı.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dere yataklarının korkulu rüya olmasının önüne geçiyor. Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nden geçen Alaşehir Deresi’ne MASKİ tipi korkuluk montajı gerçekleştirmek için çalışmalar başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı da yapılan çalışmaları sahaya inerek yerinde inceledi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalarda ekipler ilk olarak hatıl adı verilen korkuluğun üzerine konulacağı kaidenin betonunu atıyor. Çalışma kapsamında Alaşehir Deresi’ne 800 metre MASKİ tipi korkuluk montajı yapılacak. Çalışma sayesinde dere yatağının çevresi vatandaşlar için güvenli hale getirilecek. Manisa’nın prestij caddelerinden birinin daha yapılacağı mahallede görsel açıdan da canlı bir ortam yaratılmış olacak. 

Vatandaşların güvenliği için önemli adımlar atılıyor

 MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, derelere korkuluk montajı işi gerçekleştirerek vatandaşların güvenliği için önemli adımlar attıklarını ifade etti. Daire Başkanı Kaynak, “Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nden geçen Alaşehir Deresi’ne MASKİ tipi korkuluk montajı gerçekleştirmek için çalışmalarımız başladı. Dere civarında ikamet eden vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla hareket edebilecek. 800 metre uzunluğunda yapacağımız korkuluk Turgutlu ilçesinde prestij caddesi olarak planlanan Ergenekon Mahallesi’ne yeni bir hava katacak” dedi.