17 Mart 2017 Cuma

TURGUTLU Çepnibektaş’a Yenilik Getirecek Çalışma Başladı


Turgutlu Belediyesi, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda Çepnibektaş Mahallesi’nde bulunan kahvehane ve muhtarlık binasını da sil baştan yenileniyor. Gelen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Şazi Kaya, “Allah Başkanımız’dan razı olsun. Yenilenen binamız mahallemize çok yakışacak” dedi.

Turgutlu Belediyesi, 61 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalarla Turgutlu halkının sosyal yaşam alanlarını çok daha aktif hale getirmeye gayret ederken, bu kapsamda Çepnibektaş Mahallesi’nde yer alan kahvehane ile muhtarlık binasında yenileme çalışması başlattı. Eski ve hoş olmayan görüntüsüyle mahalleye yakışmayan 2 katlı metruk bina, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ele alındı. İç ve dış cephesi komple yenilenmeye başlayan binanın zeminini de daha kullanışlı hale getirecek çalışmalara başlandı.

Allah Başımızdan Eksik Etmesin”
Binada başlayan çalışmaların kendilerini oldukça memnun ettiğini söyleyen Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Şazi Kaya, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti. Kaya, “Binamızın komple tadilat ve bakım işlerinden dolayı Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Kahvemiz kısa bir süre sonra yeniden hizmete açılacak. İnşallah üst katını da muhtarlık olarak kullanıp, halkımıza hizmet vereceğiz. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnunuz. Hayırlısı ile hizmetlerin devamı gelecek” şeklinde konuştu.