23 Mart 2017 Perşembe

Manisa’da Dünya Su Günü Etkinliklerle Kutlandı


MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ’nin desteklediği Doğa Koleji ve Halil Yurtseven İlkokulu’nun işbirliği içerisinde düzenlediği Dünya Su Günü etkinliğine katıldı. Suyun önemi ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüllerini takdim eden Başkan Ergün, öğrencilere başarılar diledi.

22 Mart Dünya Su Günü, Manisa’da da etkinliklerle kutlandı. Tarzan Meydanı’nda düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Doğa Koleji ve Halil Yurtseven İlkokulu öğrencileri ve aileleri katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Su günü dansı, su günü şarkıları, halk oyunlarının oynandığı programda şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında derece kazanan öğrencilere ödülleri verildi. Birincilik kategorisini elde eden öğrencilerin hediyelerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün takdim etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, öğrencilere başarılar diledi.

Çocuklarımıza Suyun Önemini Anlatıyoruz
Genç beyinlere suyun ve çevrenin önemini anlatmak için önemli eğitim hizmetlerinin içinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz her noktada onların gelişimine katkıda bulunmak için ilgili birimlerimizle girişimlerde bulunuyoruz. Suyun kullanımı ve tasarrufu konusunda çocuklarımızı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu gün bu etkinliğe katılıp, çocuklarımızla bir araya gelmek istedim. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu vesileyle Dünya Su Gününü kutluyorum” diye konuştu.