27 Mart 2017 Pazartesi

Turgutlu Belediyesi Araç Filosuna Güçlü Takviye


Turgutlu Belediyesi araç filosunu 7 yeni araçla güçlendirdi. Düzenlenen araç tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Turgutlu’nun 61 mahallesine hizmet götürmenin çabasında olduklarını ifade eden Başkan Şirin, “Kendi kendine yeten belediyecilik anlayışımız doğrultusunda bugün filomuza kattığımız 7 farklı yeni araç ile Turgutlumuz’un dört bir yanında yine halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Orta Park Saat Kulesi önünde düzenlenen araç tanıtım törenine başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu, Hakan Sezer, İskender Tunç ve Çetin Akın, Belediye Meclis Üyesi Gürbüz Acar, Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur, Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Yazı İşleri Müdürü Adnan Erbaktı ile daire müdürleri katıldı. Törende yaptığı konuşmada yeni araçların hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, “Haftanın bu ilk gününde Turgutlu halkına çok daha etkin ve verimli hizmet verebilmek adına filomuza kattığımız yeni araçların tanıtım töreninde sizlerle bir arada olmanın memnuniyetini yaşıyorum. Gördüğünüz üzere şuan alanda Fen İşleri Müdürlüğü bünyemizde kullanılmak üzere 2017 model 2 kepçe ile 1 traktör, Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere 2017 model binek araç, Yazı İşleri Müdürlüğümüz ile ve Kent Müzemiz’in hizmetinde kullanılmak üzere aldığımız 2017 model binek aracımız bulunuyor. Yaklaşık 800 Bin Türk Lirası’na mal olan araçlarımız bugün itibariyle müdürlüklerimizin hizmetinde ve dolayısıyla Turgutlu halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.

Turgutlu’nun Dört Bir Yanındayız”

Kısıtlı imkanlara rağmen yaklaşık 800 Bin TL’lik yatırımla Turgutlu Belediyesi’nin 61 mahalleye daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi adına önemli bir yol kat ettiklerini ifade eden Başkan Şirin, “Bugüne dek kısıtlı imkanlarımıza rağmen ilçemizin 61 mahallesine hizmet etmeye gayret ettiğimiz 3 yıllık görev süremizde bugün araç filomuzu güçlendirerek yolumuza hız kesmeden devam etmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Çok şükür kendi kendine yeten belediyecilik anlayışımızla bugün filomuza kattığımız 7 farklı yeni araç ile Turgutlumuz’un dört bir yanında olacağız. Kiralama yöntemindense belediyemize ait, geleceğe bir yatırım olarak gördüğümüz araçlarımızın uzun yıllar hizmetimizde olmasını diliyorum. Bu anlamda araçlarımızı kullanacak olan şoför arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyorum. Belediyemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Kesilen kurbanın ve okunan duanın ardından Başkan Şirin ve beraberindekiler araçları inceleyerek, şoförlere ve ilgili birimlere hayırlı olsun temennilerinde bulundu.