10 Mart 2017 Cuma

Halkımız, Turgutlu’da Hizmetin En İyisini Hak Ediyor


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çatalköprü Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Hizmet ve yatırımların gündeme geldiği ziyarette vatandaşların memnuniyetiyle karşılanan Başkan Şirin, ‘sizlerin emrinizdeyiz’ diyerek 61 mahalleye yakışır ve kalıcı çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

Turgutlu’nun 61 mahallesine çeşitli vesilelerle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, sil baştan yenilenen Çatalköprü Mahallesi köprüsünü inceleme gezisi esnasında mahalle sakinlerinden gelen davete de icabet etti. Başkan Şirin’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar, MASKİ Turgutlu Sorumlusu Mustafa Arıova, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger eşlik etti. Çatalköprü Mahalle Muhtarı Ramazan Yalçıntürk ve mahalle sakinleriyle mahalle meydanında bulunan kahvehane de bir araya gelen Başkan Şirin, hasbihal ettiği hemşerilerine bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi, vatandaşların sorularını yanıtladı.

Sizlerin Emrindeyiz”
Başta yenilenen Çatalköprü Mahallesi’nin sil baştan yenilenen köprüsü ile Çatalköprü Mahallesi ile Kayrak Mahallesi’ni yakından ilgilendiren viraj genişletme çalışmalarının gündeme geldiği ziyarette, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Şirin, “Hizmetin en iyisini hak eden mahallelerimizi sık sık ziyaret edip, imkanlarımız ölçüsünde sorunları yerinde tespit ederek ivedilikle çözmeye, özellikle Manisa Büyükşehir Belediyemiz’den destek almaya çalışıyoruz. Sağolsunlar güzel bir frekansta ilçemize saymakla bitiremeyeceğimiz, ciddi yüksek maliyetli yatırımları alıyoruz. Bugün de muhtarımız ile birlikte yapımında sona geldiğimiz köprüyü yerinde inceleme fırsatı bulduk. Sizler de sağolsun bir yorgunluk çay ikramlarınızla bizleri memnun ettiniz. Biliyoruz ki sizlerin kapısı bizlere her daim açık. Bizlerin kapısı da ilk günden bugüne sonuna kadar sizlere açık. İnşallah geçen ay çözdüğümüz viraj sorunu gibi çalışmalarımızın ardından, yakın zamanda hizmete girecek yeni Çatalköprüsü gibi hizmetlerimizin, kalıcı eserlerimizin ardından çok daha fazlasını yine sizler için yapacağız. Biz sizin için varız, her daim emrinizdeyiz” dedi. Yorgunluk çayı davetlerine icabet eden Başkan Şirin’e teşekkür eden vatandaşlar da hizmet ve yatırımlarında kendilerine başarılar diledi, mahallelerine gelen hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirtti.